За пристрасть до наркотичного зілля двоє жителів Кіровоградщини можуть потрапити за ґрати

Вересень 17, 2012 | Новини | Переглядів: 1025 | Коментарі: 0

На території області триває оперативно-профілактична операція «Мак-2012» - правоохоронці продовжують виявляти незаконні посіви нарковмісних рослин та наркотичні засоби у жителів регіону. Про це «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Днями працівники Новгородківського РВ УМВС України в Кіровоградській області під час відпрацювання території району виявили у помешканні жителя одного із населених пунктів чималі «запаси» наркотичних засобів. 34-річний чоловік зберігав у будинку близько 700 грамів подрібненої макової соломки, причому як сухої речовини, так і підготовленої до подальшої «переробки», а також майже 80 грамів подрібненої марихуани. За словами підозрюваного, зілля він планував використати для власного вживання.
Подібне виправдання правоохоронці почули і від 30-річного жителя районного центру, у якого з кишені вилучили близько 50-грамів марихуани та саморобний пристрій для її вживання. Як виявилося, чоловік вже був раніше судимий і якраз відбував умовний термін покарання.
Як зазначив начальник Новгородківського РВ Ігор Брєєв, наркотичні засоби вилучені та направленні на дослідження. За фактами незаконного зберігання наркотичних засобів наразі вирішується питання про порушення кримінальних справ за ч. 2 ст. 309 КК України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool