Відсьогодні нові бланки посвідчень водія та свідоцтв про реєстрацію авто

Серпень 01, 2024 | Новини | Переглядів: 92 | Коментарі: 0

З 1 серпня 2024 року сервісні центри МВС видаватимуть оновлені бланки посвідчення водія та свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу.

Вони матимуть додаткові елементи захисту. 

«Посвідчення водія та свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, видані раніше, залишаються дійсними. За бажанням, громадяни можуть звернутись до будь-якого зручного сервісного центру МВС та обміняти їх на нові зразки бланків», - повідомив (https://youtu.be/KWRKPPPccC8?si=ErhYbNadXilhgQOR) начальник Головного сервісного центру МВС Микола Рудик.

На захисному покритті бланків до голографічного зображення емблеми МВС додається спеціальне маркування. Воно складається з трьох літер і шести цифр

Ще один елемент захисту на бланках свідоцтва про реєстрацію автомобіля, які вже видаються, — це QR-код, що розміщений у правому нижньому куті.

Він містить посилання на онлайн-сервіс Головного сервісного центру МВС, де можна перевірити свої документи. Після сканування QR-коду на екрані з’явиться вся інформація, внесена до електронного реєстру — серія, номер документа та дані про транспортний засіб.

Звертаємо увагу, що всі видані раніше в сервісних центрах МВС документи залишаються дійсними і громадяни можуть продовжувати ними користуватися.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool