На Кіровоградщині ліквідовано 18 пожеж, на одній з них травмувався підліток (ФОТО)

Серпень 01, 2024 | Новини | Переглядів: 135 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, підрозділи Кіровоградського гарнізону ДСНС здійснили 18 виїздів на гасіння пожеж сухостою та сміття в екосистемі області.

10 займань ліквідовано на території Кропивницького району, в Новоукраїнському районі загасили 5 таких займань, а в Олександрійському районі — 3.

Найбільше займання сухої трави на відкритій території площею 3 га виникло на вул. Заводській м. Світловодськ Олександрійського району.

На Кіровоградщині ліквідовано 18 пожеж в екосистемі, на одній з них травмувався підліток (ФОТО)

На Кіровоградщині ліквідовано 18 пожеж в екосистемі, на одній з них травмувався підліток (ФОТО)

На Кіровоградщині ліквідовано 18 пожеж в екосистемі, на одній з них травмувався підліток (ФОТО)

Крім того, на вул. Центральній с. Рівне Рівнянської СТГ Новоукраїнського району сталося займання 200 м2 сухої трави на відкритій території. На пожежі травмовано підлітка 2006 р.н., якого госпіталізовано до медичного закладу.

Шановні громадяни! Будьте максимально відповідальні у пожежонебезпечний період, коли суха рослинність спалахує від найменшої іскри, а пожежа може поширитись на великі території, знищуючи все на своєму шляху. Служба порятунку НАГАДУЄ: за спалювання рослинності чи сміття передбачене адміністративне та кримінальне покарання!

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool