У Кропивницькому до дитячого садочку завітали надзвичайники (ФОТО)

Липень 31, 2024 | Новини | Переглядів: 124 | Коментарі: 0

В рамках кампанії з безпекової просвіти рятувальники повсякчас відвідують заклади освіти. Сьогодні, 31 липня, фахівці Служби порятунку завітали до дитячого садочку «Берізка» у Кропивницькому.

Навчання правил безпеки для дітей дошкільного віку організували у форті гри. Веселі естафети та рухливі ігри були спрямовані на здобуття дошкільнятами навичок щодо дій у разі пожежі у приміщенні. А запропоновані загадки та казкові розповіді навчили малечу того, як не допустити загорання та не потрапити у біду при зустрічі з вибухонебезпечними знахідками.

У Кропивницькому до дитячого садочку завітали надзвичайники (ФОТО)

У Кропивницькому до дитячого садочку завітали надзвичайники (ФОТО)

У Кропивницькому до дитячого садочку завітали надзвичайники (ФОТО)

Від рятувальників діти дізналися про те, що в оточуючому світі становить небезпеку для них та як від цього захистися. Окрім того, малюкам показали пожежний автомобіль та рятувальне обладнання.

Практична частина заходу з подачею води зі ствола також відбулася за безпосередньої участі вихованців дитсадочка.

До занять з дітьми завжди охоче долучаються психологи Служби порятунку, які під час ігор та розваг допомагають малечі позбуватися нервового напруження та долати страхи.

Усі учасники заходу отримали від гостей подарунки - пізнавальні історії під назвою “Вартові безпеки”, розроблені фахівцями Дитячого фонду ООН UNICEF.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool