За добу на Кіровоградщині у житловому секторі виникло 3 пожежі

Вересень 01, 2019 | Новини | Переглядів: 436 | Коментарі: 0

Впродовж доби 31 серпня пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області спільно з місцевими пожежними командами тричі залучались на гасіння пожеж господарчих та житлових будівель.

Так, об 11:20 до Служи порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Лісній с. Зелене Новомиргородського району. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу вогнем було охоплено 38 м2 домашніх речей та покрівлі житлового будинку. О 12:38 пожежу було локалізовано та о 13:35 – ліквідовано. На гасіння залучались 4 чоловіка особового складу, 1 одиниця техніки 25-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Новомиргород та вогнеборці добровільної пожежної дружини СТОВ «Промінь».

О 19:47 надійшло повідомлення про те, що на території садового товариства «Дружба» в обласному центрі виникло займання легкового автомобіля ВАЗ-2106. Силами вогнеборців пожежу о 20:00 було локалізовано та о 20:08 - ліквідовано. На місці події працювали 8 чоловік особового складу, 2 одиниці техніки 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький.

О 23:51 стало відомо про пожежу на вул. Якимівській с. Якимівка Добровеличківського району. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу там горіло 4 тонни сіна та 20 м2 сінника на території приватного домоволодіння. О 01:53 пожежу локалізували та о 01:58 - ліквідували рятувальники 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Помічна спільно з вогнеборцями МПК с. Піщаний Брід Добровеличківського району. Від 16-ї ДПРЧ залучались 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця техніки.

В усіх випадках травмованих і загиблих не виявлено. Причини пожеж встановлюються.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool