З початку року кіровоградські податківці виявили 34 факти реалізації алкогольних напоїв та тютюнових виробів підліткам

Вересень 18, 2012 | Новини | Переглядів: 1008 | Коментарі: 0

В результаті вжитих заходів застосовано фінансових санкцій на суму 231,2 тис. грн. Анульовано 26 ліцензій на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами.

Також з початку року податківці виявили 20 фактів реалізації алкогольних напоїв та тютюнових виробів без відповідної ліцензії, 18 – зберігання та реалізації алкоголю без марок акцизного податку та з підробленими марками та 7 фактів зберігання та реалізації сигарет як без марок, так і з фальсифікованими марками акцизного податку. За результатами встановлених порушень застосовано фінансових санкцій на суму 406,9 тис. грн.
Звертаємо увагу суб’єктів господарської діяльності, що на підставі Закону України „Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів” за продаж спиртових напоїв та сигарет особам, які не досягли 18-го віку, застосовуються фінансові санкції в сумі 6800 гривень. Також за це порушення законом передбачено анулювання ліцензії на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами.
Крім того, за зберігання, транспортування, збут фальсифікованих алкогольних напоїв та тютюнових виробів, а також таких без марок акцизного податку встановленого зразка або з підробленими марками застосовується фінансова санкція в сумі 100% вартості товару, але не менше 1700 грн.


Регіональне управління Департаменту контролю за виробництвом спирту, алкогольних напоїв та тютюнових виробів ДПС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool