Влітку 2012 року в галузевих оздоровницях відпочили понад 3,8 тис дітей Одеських залізничників

Вересень 11, 2012 | Новини | Переглядів: 1007 | Коментарі: 0

Влітку 2012 року в галузевих оздоровницях відпочили 3816 дітей Одеських залізничників. Більшість витрат за дитяче оздоровлення взяв на себе Дорожній комітет профспілки Одеської залізниці. Перший заїзд було організовано для багатодітних малозабезпечених сімей без батьківських доплат.

У літній сезон 2012 року свої двері для дітей залізничників відкрили п’ять дитячих оздоровниць: табір імені Любові Шевцової (селище міського типу Затока в Одеській області), який протягом літа відвідали 841 дитина, «Юний залізничник» (м.Одеса) - 480 дітей, санаторну групу «Здоров’я» - 152 дитини, спортивно-оздоровчий табір «Чемпіон» (Одеська область) - 221 дитина, «Гайдаровець» (село Чапаївка, Черкаська область) - 556 дітей та «Багряні вітрила» (село Рибаківка, Миколаївська область) - 363 дитини.
На базах відпочинку «Локомотив» (с. Сокирне) відпочило 47 дітей залізничників, ще 400 – на базі «Каштан». База відпочинку «Чайка-2» прийняла 174 маленьких відпочивальників. Ще 38 дітлахів оздоровилися на базі відпочинку «Вагонник». У двох санаторіях-профілакторіях Одеського дорожнього комітету профспілки разом з батьками відпочили 544 дитини.
До початку сезону силами будівельно-монтажних управлінь залізниці було відремонтовано спальні корпуси, столові, котельні, медпункти, електромережі, протипожежне обладнання, системи вентиляції тощо. Табори були забезпечені автотранспортом і укомплектовані необхідним інвентарем. Дозвілля дітлахів під час відпочинку у таборах було організовано досить різноманітно: щоденні прогулянки, відвідування музеїв, театрів, поїздки до моря, організація та проведення концертів, конкурсів не залишили байдужими жодного з них.
Таким чином було створено усі умови для того, щоб діти працівників Одеської магістралі добре відпочили, оздоровилися, набралися нових сил, позитивних емоцій та яскравих вражень.
Слід зазначити, що наразі можливості галузевих оздоровчих закладів не використовується максимально. Одеський дорожній комітет профспілки пропонує батькам-залізничникам скористатися можливістю організованого літнього відпочинку дітей у галузевих оздоровчих закладах наступного року.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool