Вернісаж на Дворцовій (фото)

Вересень 19, 2012 | Новини | Переглядів: 1259 | Коментарі: 0

15 вересня 2012 року жителі та гості нашого міста мали можливість спостерігати нову культурно-мистецьку акцію «Вернісаж на Дворцовій». Кіровоградський обласний художній музей створив творчу виставку в рамках проекту «Креативному місту - креативні вихідні».

В експозиції були представлені твори членів Національної спілки художників України Ольги Коломієць та Анатолія Кімнатного, викладача Кіровоградської міської дитячої художньої школи ім. О. Осмьоркіна Олексія Лозинського, студента Національної академії образотворчого мистецтва та архітектури України Дмитра Тарасенка та кіровоградської художниці, автора чудових акварелей Олени Чеснокової. Художники не були обмежені щодо тематичного спрямування та техніки своїх робіт, це надало різноманітності та колориту даній виставці.
Акція «Вернісаж на Дворцовій» запланована як систематична, тому буде проводитись і надалі протягом вихідних. Також вона стане складовою плану заходів по відзначенню Дня міста. Тож, бажаючі зможуть приєднатися до цієї акції 22 вересня з 11.00 до 16.00 год., яку буде проведено в межах «Мистецького кварталу» від вулиці Калініна до провулку Театрального.
Запрошуємо усіх, молодих та досвідчених, аматорів та професіоналів долучитися до культурно-мистецької акції «Вернісаж на Дворцовій».

Вернісаж на Дворцовій (фото)


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool