В Добровеличківському відділенні Новоукраїнської МДПІ відкрито Центр обслуговування платників податків

Вересень 18, 2012 | Новини | Переглядів: 1262 | Коментарі: 0

Він надаватиме послуги 1747 платникам податків Добровеличківського району, в тому числі 453 юридичним та 1294 фізичним особам.

Відкрили центр голова Кіровоградської облдержадміністрації Сергій Ларін та голова ДПС у Кіровоградській області Ігор Вірієнко. За словами Сергія Миколайовича, держава робить все від неї залежне, аби створити максимально комфортні умови для перебування громадян в органах державної влади. Він висловив сподівання, що жителі Добровеличківського району оцінять кроки, зроблені податковою службою назустріч платникам, і будуть завжди своєчасно і в повному обсязі сплачувати податки.
Як відзначив голова ДПС у Кіровоградській області Ігор Вірієнко, у центрі обслуговування платники податків зможуть оперативно отримати необхідну інформацію та індивідуальні податкові консультації, подати звіти. Допоможуть їм у цьому найкращі фахівці Добровеличківського відділення Новоукраїнської МДПІ. Відвідувачам у нагоді стануть й інформаційні стенди, на яких розміщені взірці заяв та інших дозвільних документів, форми декларацій, а також необхідні для сплати реквізити бюджетних рахунків. За словами посадовця, кожен платник податків витрачатиме на здачу звітності, отримання довідок та консультації з питань оподаткування не більше 15 хвилин особистого часу.
 

Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Кіровоградській області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool