Упродовж минулої доби на Кіровоградщині виникло 15 пожеж

Серпень 25, 2019 | Новини | Переглядів: 468 | Коментарі: 0

Минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області загасили 15 займань у житловому секторі та за його межами, з них 13 пожеж сухої рослинності.

Так, шість разів гасили займання сухої рослинності та сміття бійці 1-го ДПРЗ м. Кропивницький (пров. Курінний, просп. Перемоги, вул. Волкова, Дружби народів, Байкальській в обласному центрі та с. Первозванівка Кропивницького району). Двічі на гасіння пожеж сухої трави залучались бійці 2-го ДПРЗ м. Олександрія (с. Головківка та площа Покровська районного центру). Подібні займання довелось приборкувати вогнеборцям 24-ї ДПРЧ м. Бобринець, 18-ї ДПРЧ м. Знам’янка, 22-ї ДПРЧ смт Устинівка, 17-ї ДПРЧ м. Світловодськ та 21-ї ДПРЧ м. Гайворон.

Крім того, 24 серпня о 12:00 виникла пожежа 50 м2 господарчої споруди та 4 м3 дров на території приватного домоволодіння по вул. Центральній с. Добре Вільшанського району, яку ліквідували рятувальники 30-ї ДПРЧ смт Вільшанка.

О 19:47 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу 60 м2 даху господарчої будівлі та 1,2 тони соломи на території приватного домоволодіння по вул. Ілліци м. Новоукраїнка. Вогнеборці 19-ї ДПРЧ о 20:13 локалізували та о 20:37 ліквідували пожежу.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

У ДСНС України у Кіровоградській області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool