У Кропивницькому відбувся семінар наглядово-профілактичної діяльності

Серпень 30, 2019 | Новини | Переглядів: 371 | Коментарі: 0

30 серпня для керівництва та інспекторського складу підпорядкованих підрозділів У ДСНС у Кіровоградській області відбувся семінар з окремих питань наглядово-профілактичної діяльності.

Під час семінару головний акцент було поставлено на необхідності посилення принципового та відповідального ставлення інспекторським складом до організації та проведення планових (позапланових) заходів державного нагляду (контролю) у сфері пожежної та техногенної безпеки.

Зокрема, це стосується закладів відпочинку громадян, у тому числі – готелів, що функціонують на території Кіровоградської області.

Так, начальник Управління полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк наголосив на головних принципах державного нагляду: пріоритетність безпеки у питаннях життя і здоров'я людини; рівність прав і законних інтересів усіх суб'єктів господарювання; об'єктивність та неупередженість здійснення державного нагляду (контролю); відкритість, прозорість, плановість та системність під час здійснення державного нагляду.

Начальник Управління висловив також вимогу до працівників органів державного нагляду (контролю) у сфері пожежної та техногенної безпеки, а також керівників підпорядкованих підрозділів: усі недоліки, виявлені під час перевірок об’єктів, повинні бути усунені. На інспекторський склад покладена відповідальність за проведення постійної роботи з керівниками та власниками об’єктів аж до приведення закладів відпочинку (готелів) у стан абсолютної безпеки для людей.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool