У Кіровограді знову продовжені вимушені канікули у школах

Лютий 03, 2016 | Новини | Переглядів: 1457 | Коментарі: 0

Епідемічна ситуація у Кіровограді поки що не покращується і навчальний процес у всіх загальноосвітніх закладах обласного центру не буде поновлений до 5 лютого.

Відповідний наказ видала начальник управління освіти міської ради Лариса Костенко.

Відповідно до наказу, у зв’язку зі зростанням захворюваності на ГРВІ, на підставі ст. 32 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», враховуючи лист Кіровоградського міськміжрайонного управління Держсанепідслужби України, з метою попередження подальшого росту захворюваності серед дітей, призупинений навчальний процес у загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах міста Кіровограда, Кіровоградському кібернетико-технічному коледжі з 04 по 05 лютого 2016 року.

Керівникам навчальних закладів доручено внести зміни до структури навчального року та визначити терміни відпрацювання навчальних занять за рішенням керівників навчальних закладів у межах чинного законодавства.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool