У Кіровограді змінився залізничний переїзд по вулиці Короленка

Вересень 11, 2012 | Новини | Переглядів: 1780 | Коментарі: 0

11 вересня обласною робочою групою із залученням представників виконавчих органів Кіровоградської міської ради було проведено обстеження залізничного переїзду по вулиці Короленка, що знаходиться на балансі Кіровоградської льотної академії Національного авіаційного університету та у оренді ПП «Алекс-Буд-Торг-2010», повідомляє сайт Кіровоградської міської ради.

Начальник управління розвитку транспорту та зв’язку міської ради Ольга Гонтарь відзначила, що на даному переїзді відсутній пожвавлений рух залізничного транспорту, проте через нього пролягають схеми руху більше 30 автобусних (11 міських та 20 приміських і міжміських маршрутів) та 2 тролейбусні маршрути, на яких загалом працює понаде 200 автобусів.
Враховуючи це, організатори перевезень за даними маршрутами (управління розвитку транспорту та зв’язку Кіровоградської міської ради та управління промисловості та розвитку інфраструктури Кіровоградської обласної державної адміністрації) з урахуванням відповідних рекомендацій місцевого органу Державтоінспекції протягом 2012 року проводили роботу з балансоутримувачем та орендарем щодо обладнання переїзду додатковими пристроями для підвищення безпеки проїзду.
В результаті балансоутримувач переїзду із залученням орендаря та інвесторів, що використовують у своїй діяльності даний залізничний переїзд, здійснив ремонт світлової та звукової сигналізації, а також обладнав переїзд горизонтально-поворотними шлагбаумами, у належній роботі яких члени комісії мали змогу переконатись на місці.
Ольга Гонтарь підкреслила також, що найближчим часом планується виконати обстеження дообладнаного залізничного переїзду, що знаходиться по вул. Степняка – Кравчинського, через який проходить більше 10 автобусних маршрутів.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool