У Кіровограді затримали зловмисника, який уночі проник у магазин

Лютий 01, 2016 | Новини | Переглядів: 971 | Коментарі: 0

Прибувши до торгівельного закладу, поліцейські застали двох зловмисників, які втікали з приміщення. Одного з них вдалося затримати під час переслідування.

Подія трапилась у магазині, який розташований на центральній вулиці. У вихідні близько третьої години ночі наряд групи затримання батальйону поліції охорони отримав повідомлення про спрацювання сигналізації.

На місці поліцейські підійшли до приміщення і побачили відкритті двері, з яких вибігли двоє невідомих. Під час переслідування одного правопорушника затримали.

Біля магазину правоохоронці виявили сокиру, яку вилучили як речовий доказ.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Кіровоградського відділу поліції. Особу зловмисника встановили. Ним виявився 17-річний мешканець одного із селищ області, який вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок.
За цим фактом проводиться перевірка для встановлення обставин події та розміру нанесених збитків.

За матеріалами Управління поліції охорони в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool