У Кіровограді відбувся ювілейний творчий вечір

Жовтень 26, 2015 | Новини | Переглядів: 4282 | Коментарі: 0

В рамках роботи «Музичної вітальні», в експозиційному залі Кіровоградського обласного художнього музею відбувся ювілейний творчий вечір Олександра Ломовського «З Висоцьким по життю», присвячений 55 –річчю з дня народження поета і музиканта, голови Громадської організації «Театр авторської пісні» Олександра Ломовського з Долинської.

На захід завітали друзі, знайомі та шанувальники авторської пісні не тільки з Кіровоградщини, а також з інших міст України.
Розпочався вечір вже традиційно з колективного виконання пісні Олега Мітяєва «Как здорово, что все мы здесь сегодня собрались».
Згодом звучали пісні легендарного поета, актора та музиканта Володимира Висоцького. Саме у виконанні ювіляра звучали пісні Володимира Висоцького: «Высота» (1965), «Я не люблю» (1969), «Кони привередливые» (1972), «Балада о любви» (1975) та ін.
З любов’ю, теплотою та повагою Олександр Ломовський приймав поетично-пісенні подарунки всіх гостей святкового вечора: своїх друзів, колег, музикантів. Музично –пісенне дійство відбулося на одному диханні, в теплій та зворушливій атмосфері. І на завершення творчої зустрічі, по традиції, гості зробили спільну світлину на згадку з ювіляром.
Співробітники Кіровоградського обласного художнього музею долучаються до вітань Олександру Ломовському та зичать йому козацького здоров’я, творчого натхнення, миру та добробуту.

Завідувач відділу науково – просвітницької роботи Кіровоградського обласного художнього музею
Олена Степанок


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool