На Кіровоградщині у житловому секторі виникло три пожежі (ФОТО)

Серпень 04, 2024 | Новини | Переглядів: 119 | Коментарі: 0

Пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області тричі приборкували пожежі на території приватних домоволодінь.

На Кіровоградщині у житловому секторі виникло три пожежі (ФОТО)

На Кіровоградщині у житловому секторі виникло три пожежі (ФОТО)

На Кіровоградщині у житловому секторі виникло три пожежі (ФОТО)

На Кіровоградщині у житловому секторі виникло три пожежі (ФОТО)

О 12:06 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Давидова с. Іванівка Гурівської громади Кропивницького району. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу горіло 0,5 га сухої трави та 35 м2 господарчої споруди на території приватного домоволодіння. О 13:10 пожежу приборкали бійці долинської пожежно-рятувальної частини.

О 13:15 повідомили про пожежу у селищі Молодіжне Долинської громади Кропивницького району. На вул. Транспортній горіло 110 м2 господарчих споруд, речей домашнього вжитку та 1 тонна сіна на прибудинковій території. Силами долинських вогнеборців о 16:12 пожежу було приборкано.

О 17:12 стало відомо про пожежу у с. Новоселиця Благовіщенської громади Голованівського району. На території приватного домоволодіння на вул. Мічуріна зайнялось 80 м2 облицювання стін, меблів та домашніх речей у житловому будинку. Пожежу о 19:20 ліквідували бійці благовіщенської пожежно-рятувальної частини разом із місцевими пожежними командами сіл Йосипівка та Данилова Балка.

В усіх випадках травмованих та загиблих не виявлено. Причини пожеж встановлюються.

ТАКОЖ на території Кіровоградської області ліквідовано майже двадцять пожеж сухої рослинності та сміття

Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи ГУ ДСНС в області та місцеві пожежні команди здійснили 19 виїздів на гасіння пожеж сухої рослинності та сміття.

Найбільша ділянка за площею зафіксована у Кропивницькому районі, де горіло 2 га сухої трави за межами с. Червона Слобода Компаніївської громади.

А у с. Ганівка Гурівської громади, також Кропивницького району, пожежа сухої трави ще й завдала збитків господарям приватного обійстя. Полум’я від пожежі 0,3 га трави перекинулось на криницю та пошкодило облицювання. Крім рятувальників, на гасіння цієї пожежі залучались також вогнеборці місцевих пожежних команд двох сусідніх сіл - Бокове та Гурівка.

Шановні громадяни! Будьте максимально відповідальні у пожежонебезпечний період, коли суха рослинність спалахує від найменшої іскри, а пожежа може поширитись на великі території, знищуючи все на своєму шляху. Служба порятунку НАГАДУЄ: за спалювання рослинності чи сміття передбачене адміністративне та кримінальне покарання!

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool