На Кіровоградщині забруднювали повітря формальдегідами (ФОТО)

Серпень 05, 2024 | Новини | Переглядів: 130 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині за забруднення атмосферного повітря судитимуть директора товариства

За процесуального керівництва прокурорів Знам’янської окружної прокуратури обвинувальний акт стосовно директора одного з товариств за забруднення атмосферного повітря, що створило небезпеку життю, здоров'ю людей та довкіллю, скеровано до суду (ч. 1 ст. 241 КК України).

На Кіровоградщині забруднювали повітря формальдегідами (ФОТО)

На Кіровоградщині забруднювали повітря формальдегідами (ФОТО)

На Кіровоградщині забруднювали повітря формальдегідами (ФОТО)

Слідством встановлено, що концентрація формальдигідів, які утворювались та потрапляли до атмосферного повітря під час здійснення товариством господарської діяльності, у межі санітарно-захисної зони підприємства, розташованого в населеному пункті, у 20 разів перевищувала допустиму норму.

Протиправні дії посадовця призвели до випадків захворювання верхніх дихальних шляхів потерпілої особи, яка мешкає у безпосередній близькості до товариства.

Нагадуємо, що відповідно до санкції статті обвинуваченому загрожує обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

джерело


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool