У Кропивницькому для дітей провели психологічний захід (ФОТО)

Серпень 04, 2024 | Новини | Переглядів: 93 | Коментарі: 0

В обласному центрі  Центральна міська бібліотека для дітей стала місцем проведення особливого заходу – психологічно-розвантажувального заняття «Ми разом».

Для всіх його учасників захід став чудовою нагодою покращити своє ментальне здоров’я та отримати безцінний досвід у підтримці один одного .

У Кропивницькому для дітей провели психологічний захід (ФОТО)

У Кропивницькому для дітей провели психологічний захід (ФОТО)

Діти активно брали участь у захоплюючих активностях, які сприяли розвитку командного духу та довіри: «Подаруй мені посмішку», «Назви сусіда лагідно» та «База». Ці ігри не тільки підняли настрій, а й допомогли покращити комунікативні навички учасників, створивши атмосферу дружби та підтримки.

Особливо цікавими стали творчі завдання, де діти мали змогу створити спільні малюнки і колажі, розвинути навички співпраці.
Окрім цього, були проведені спеціальні вправи та практики, які допомагають впоратися з тривогою, заспокоїтися та підвищити свою впевненість. Ці знання стали для учасників надзвичайно корисними, адже тепер у складних ситуаціях вони зможуть підтримувати не лише себе, а й оточуючих.

Захід «Ми разом» залишив у всіх гарні враження і довів, що разом ми можемо досягати великих речей, підтримуючи і надихаючи один одного.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool