У Кіровограді продовжуть співпрацю із забезпечення публічного порядку у місті

Лютий 03, 2016 | Новини | Переглядів: 865 | Коментарі: 0

Поліцейські та представники громадськості домовились про подальшу співпрацю із забезпечення публічного порядку у Кіровограді

3 лютого у Кіровоградському відділі поліції відбулася робоча зустріч заступника начальника підрозділу Сергія Сухопара з керівниками громадських формувань «Кіровоград-Правопорядок», «Кіровоградська міська дружина», «Кіровоград-Бастіон».

Під час проведення зустрічі присутні, насамперед, підбили підсумки та узагальнили результати спільної роботи за 2015 рік.
Найважливішим питанням стало обговорення подальшої участі членів громадських формувань у патрулюванні вулиць Кіровограда та охороні публічного порядку спільно з працівниками поліції.

Правоохоронці подякували за плідну співпрацю представникам громадськості, які, у свою чергу, пообіцяли обов’язково підтримувати належну взаємодію з Кіровоградським відділом поліції.


За матеріалами Кіровоградського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool