Рейд у Вільшанці

Жовтень 28, 2015 | Новини | Переглядів: 1143 | Коментарі: 0

28 жовтня працівники пожежно-рятувальної служби області провели рейд у житловому секторі селища Вільшанки.

Такі рейди проводяться з метою попередження пожеж в осінньо-зимовий період та загибелі людей на них. Як свідчить статистика, пожежі у житловому секторі складають більшу половину усіх пожеж, які виникають на території області. Такі пожежі небезпечні не лише тим, що завдають значних матеріальних збитків, а й тим, що можуть закінчитися трагедією. Щоб цього не сталось, під час відпрацювань житлових секторів працівники Служби порятунку радять не ставитись легковажно до питань особистої безпеки, суворо дотримуватись таких правил: не користуватись несправними обігрівачами, дотримуватись інструкції виробника або правил експлуатації, не допускати маленьких дітей до газових та електричних побутових приладів, ховати сірники подалі від дитячих очей. Також рятувальники наголосили жителям Вільшанки, що розповсюдженою причиною пожеж є несправна або перевантажена електромережа. А ще нерідко пожежі трапляються через необережне поводження з вогнем під час паління, особливо якщо палять у ліжку. Несправні печі, груби або порушення правил користування ними теж можуть призвести до надзвичайної події на лихо господарям. Про все це йдеться у застерігаючих листівках та пам’ятках, які залишили у кожному будинку організатори рейдової перевірки.
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool