Податкова міліція Кіровоградщини з початку року викрили 58 злочинів економічної спрямованості

Вересень 12, 2012 | Новини | Переглядів: 1051 | Коментарі: 0

Більше 91,4 відсотка з них відносяться до категорії тяжких та особливо тяжких.

В ході оперативного супроводу документальних перевірок суб’єктів господарювання викрито 28 злочинів за фактами ухилень від сплати податків до бюджету, 25 з яких – в особливо великих розмірах.
Також протягом зазначеного періоду за матеріалами підрозділів податкової міліції області виявлено 11 злочинів за фактами легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом, відповідно до ст.209 Кримінального кодексу України. Разом з тим, з початку року викрито діяльність 13 суб’єктів господарювання, які мають ознаки фіктивності та припинено діяльність 2 «конвертаційних» центрів.
Закінчено провадженням та направлено до суду кримінальні справи по 45 злочинах, у тому числі по 28 тяжких та особливо тяжких.
 

Управління податкової міліції ДПС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool