Пам’яті Гонгадзе

Вересень 11, 2012 | Новини | Переглядів: 1101 | Коментарі: 0

Цього року виповнюється 12 років з моменту зникнення відомого журналіста, засновника «Української правди», Георгія Гонгадзе. У ці дні, вже традиційно, згадуються усі журналісти, які постраждали внаслідок своєї професійної діяльності.

У неділю, 15 вересня, о 20.30 активісти кіровоградського «УДАРу» запрошують журналістів та всіх небайдужих вшанувати пам'ять Г.Гонгадзе і журналістів, які загинули, виконуючи свій професійний обов’язок.
Вшанування пам’яті пройде без жодної партійної символіки, яку ми розцінюватимемо як піар на смерті журналіста. Заплановано меморіальне запалення свічок, хвилина мовчання. Не будьмо байдужими! Такі події мають завжди лишатися в пам’яті українців.

Прес-служба Кіровоградської обласної організації
Політичної партії «УДАР Віталія Кличка»

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool