Оптовий товарооборот підприємств Кіровоградщини 4,5 млрд.грн

Вересень 18, 2012 | Новини | Переглядів: 1124 | Коментарі: 0

Одним із каналів надходження товарів на споживчий ринок є оптова торгівля. Про це «FOTOINFORM» повідомили у Головному управлінні статистики у Кіровоградській області

Оптовий товарооборот підприємств області у січні–червні 2012р. становив понад 4,5 млрд.грн.
На продаж непродовольчих товарів припадало 73,4% обсягу оптового товарообороту, решта – на продовольчі товари.
Серед продовольчих товарів переважав продаж олій рослинних (53,2%), маргарину і жирів харчових подібних (12,3%), продуктів молочних, масла та сирів (6,6%), решта – м’ясо та м’ясні продукти, шоколад та вироби кондитерські цукрові, алкогольні напої тощо.
Серед непродовольчих товарів найбільші обсяги продажу припадали на газойлі (паливо дизельне) (10,8%), насіння гірчиці, ріпаку і кользи, кунжуту, соняшнику (9,7%), пестициди та продукцію агрохімічну іншу (8,3%), бензин моторний, у т.ч. авіаційний (6,8%), кукурудзу (4,7%), добрива та сполуки азотні (2,9%), метали основні: залізо, чавун, сталь і феросплави (2,1%).
Основу оптового товарообороту області (71,7%) склала продукція, що вироблена на території України.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool