Надзвичайні події на Кіровоградщині

Вересень 18, 2012 | Новини | Переглядів: 1082 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

14 вересня в Кіровограді по вул. Джерельній виникла пожежа 25 м2 сміття на відкритій території. Причина – необережне поводження з вогнем при курінні невстановленої особи.
В м. Мала Виска виникла пожежа 165 м2 недіючої будівлі казарми. Причина пожежі встановлюється.
В Кіровограді по пр.Університетському надано допомогу господарю по відкриванню дверей квартири.
15 вересня в с. Сабатинівка Ульяновського району виникла пожежа 20 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Причина пожежі встановлюється.
В Кіровограді по вул. Маршала Конєва виникла пожежа 30 м2 сміття на відкритій території. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
В Олександрії рятувальниками надано допомогу господарю по відкриванню дверей квартири.
В смт Онуфріївка у нижньому ставі на території місцевого дендропарку внаслідок необережного поводження на воді загинув 81-річний пенсіонер. 16 вересня особовим складом місцевого пожежно-рятувального підрозділу тіло вилучено з водойми. Обставини загибелі встановлюються.
16 вересня в Кіровограді по вул. Тургенєва виникла пожежа 5 м2 покрівлі приватного житлового будинку. Причина пожежі встановлюється.
В Кіровограді по вул. Садовій виникла пожежа 50 м2 сміття на відкритій території. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
В Світловодську виникла пожежа 24 м2 покрівлі господарчої споруди у приватному домоволодінні. Причина пожежі встановлюється.
17 вересня в с. Овсяниківка Кіровоградського району виникла пожежа 20 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
В с. Леонтовичеве Новоукраїнського району виникла пожежа 4 м2 домашніх речей в літній кухні на території приватного домоволодіння, що належить 53-річному чоловіку. Причина – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації побутового газового балону господарем.
В с. Криничуватка Устинівського району виникла пожежа 2 тонн соломи на території домоволодіння 68-річної місцевої жительки. До займання призвели пустощі з вогнем 4-річного онука господарки.
18 вересня в Олександрії виникла пожежа дивану в житловому будинку, який належить 59-річному чоловіку, якого з опіками рук та ніг госпіталізовано до Олександрійської ЦМЛ. Причина пожежі – необережне поводження господаря з вогнем при курінні в ліжку.

Прес-служба ТУ МНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool