На Кіровоградщині заплановано перевірки 103 готелів

Серпень 23, 2019 | Новини | Переглядів: 614 | Коментарі: 0

На виконання доручення Прем’єр-міністра України та у зв’язку з пожежею у готелі «Токіо Стар», що сталась 17 серпня у м. Одеса, інспекторський склад У ДСНС в області розпочав позапланові заходи державного нагляду (контролю) за додержанням вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки у місцях відпочинку людей, передусім у готелях, закладах відпочинку та оздоровлення у Кіровоградській області.

Зокрема, до кінця листопада 2019 року заплановано перевірки 103 готелів, а також закладів відпочинку і оздоровлення на Кіровоградщині.

Так, 23 серпня за участю представників місцевих засобів масової інформації було здійснено перевірку готелю «Рейкарц» у м. Кропивницький. Під час заходів держнагляду були ретельно перевірені такі ключові щодо протипожежного захисту людей моменти: стан утримання шляхів евакуації, первинних засобів пожежогасіння, електричного господарства, систем протипожежного захисту, внутрішнього та зовнішнього водопостачання.

Після аналізу результатів позапланової перевірки готелю «Рейкарц» встановлено, що стан пожежної та техногенної безпеки даного об’єкта у цілому відповідає вимогам законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки.

Крім того, результати вищевказаних позапланових перевірок можна буде переглянути на сайті Державної регуляторної служби України https://inspections.gov.ua/.

У ДСНС України у Кіровоградській області
  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool