На Кіровоградщині виникло 9 пожеж

Серпень 31, 2019 | Новини | Переглядів: 485 | Коментарі: 0

Впродовж доби, 30 серпня, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 9 разів залучались на гасіння пожеж у екосистемах та на відкритих територіях населених пунктів.

Так, 6 разів гасили займання сухої трави та сміття бійці 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький (біля села Вишняківка Кропивницького району, на вулицях Байкальській, Жадова, Ціолковського та у провулках Курінному й 1-му Роздільному в обласному центрі).

Бійці 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Долинська спільно з пожежними МПК с. Бокове Долинського району здолали пожежу 1, 1 га сухої трави біля с. Червоне Озеро Долинського району. А рятувальники 26-ї ДПРЧ м. Благовіщенське залучались на гасіння пожежі сухої трави біля с. Станіславове. Пожежу 2 га сухої трави біля с. Веселівка Бобринецького району загасили бійці 24-ї ДПРЧ м. Бобринець. 

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

У ДСНС України у Кіровоградській області
  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool