На Кіровоградщині виникло 15 пожеж сухої трави, сміття та очерету

Вересень 01, 2019 | Новини | Переглядів: 488 | Коментарі: 0

31 серпня пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 15 разів залучались на гасіння пожеж у екосистемах та на відкритих територіях населених пунктів.

Так, тричі гасили займання сухої трави та сміття бійці 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький (на вулицях Желябова, Нижня та у провулку Товарному в обласному центрі).

Двічі залучались на гасіння пожеж у с. Лутківка та біля хутора Шевченкове бійці 23-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Мала Виска. Також на гасіння пожеж сухої рослинності цього дня виїжджали пожежно-рятувальні підрозділи Світловодського, Онуфріївського, Петрівського, Новомиргородського, Гайворонського, Олександрійського, Знам’янського, Новгородківського та Голованівського районів.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

У ДСНС України у Кіровоградській області
  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool