На Кіровоградщині виникло 15 пожеж різного характеру

Серпень 22, 2019 | Новини | Переглядів: 583 | Коментарі: 0

Протягом минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області загасили 12 пожеж сухої рослинності, 2 пожежі будівель та 1 займання автомобіля.

Так, 21 серпня о 06:08 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про задимлення у торговельному кіоску м. Гайворон. Як з’ясувалось на місці події, зайнялась електрощитова всередині приміщення. Рятувальники 21-ї ДПРЧ м. Гайворон протягом кількох хвилин ліквідували загоряння.

Об 11:25 виникла пожежа приватного житлового будинку по вул. 6-го Грудня м. Олександрія. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу пожежа охопила 15 м2 домашніх речей та 27 м2 даху будинку. Бійці 2-го ДПРЗ м. Олександрія об 11:39 локалізували та о 13:48 ліквідували пожежу.

22 серпня о 01:11 надійшло повідомлення про пожежу кабіни вантажівки «FAV» біля с. Микільське Світловодського району. Бійці 17-ї ДПРЧ м. Світловодськ о 01:55 локалізували та о 02:25 ліквідували займання.
Крім того, рятувальники Кіровоградщини ліквідували 14 пожеж рослинності на відкритих територіях загальною площею близько 5 га у Новомиргородському (біля с. Осота), Новоукраїнському (за межами райцентру), Устинівському (за межами райцентру та біля с. Новокиївка), Маловисківському (біля смт Смоліне), Олександрівському (поблизу с. Біляєвка), Новгородківському (с. Верблюжка), Петрівському (с. Богданівка), Кропивницькому (біля с. Обознівка) районах та у м. Кропивницький (садове товариство «Комунальник», парк Космонавтів та вул. Ціолковського).

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool