На Кіровоградщині статус безробітного мають 13,6 тис. осіб

Вересень 17, 2012 | Новини | Переглядів: 1128 | Коментарі: 0

За даними обласної служби зайнятості на обліку цієї установи на 1 вересня п.р. перебувало 14,1 тис. незайнятих громадян області, з яких статус безробітного мали 13,6 тис. осіб. Рівень зареєстрованого безробіття на зазначену дату становив 2,31% населення працездатного віку. Про це «FOTOINFORM» повідомили в Управлінні державної пенітенціарної служби України в Кіровоградській області

Кількість вільних робочих місць та вакантних посад, офіційно заявлених роботодавцями до служби зайнятості, на 1 вересня склала 1,5 тис. Навантаження незайнятого населення на одне вільне робоче місце (вакантну посаду) зменшилося і на початок вересня становило 10 осіб.
За сприяння державної служби зайнятості в серпні працевлаштовано 1,6 тис. осіб.
Із Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття в серпні на допомогу по безробіттю витрачено 9,3 млн.грн. Середньооблікова кількість безробітних, які її отримували впродовж серпня Адміністративні дані державної служби зайнятості свідчать про збільшення потреби підприємств у працівниках., становила 10,5 тис. осіб. Розмір допомоги по безробіттю в середньому на одного безробітного становив 883 грн.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool