На Кіровоградщині середньомісячні загальні доходи одного домогосподарства складають 3720 грн

Лютий 11, 2013 | Новини | Переглядів: 963 | Коментарі: 0

За підсумками вибіркового обстеження домогосподарств, проведеного у ІІІ кварталі 2012р., середньомісячні загальні доходи одного домогосподарства склали 3720 грн., що на 6,4% більше порівняно з відповідним періодом 2011р. Про це «FOTOINFORM» повідомили у Головному управлінні статистики у Кіровоградській області

У середньому на одного члена домогосподарства еквівалентні загальні доходи становили 1937 грн. на місяць. Рівень середньомісячних загальних доходів однієї особи в 1,9 раза перевищив середньомісячний рівень прожиткового мінімуму (1044 грн.).
Середньомісячні сукупні витрати одного домогосподарства у ІІІ кварталі 2012р. склали 2949 грн., що на 11% більше проти відповідного періоду 2011р. У середньому на одного члена домогосподарства еквівалентні сукупні витрати становили 1536 грн
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool