На Кіровоградщині провели навчальний семінар для працівників закладів охорони здоров’я

Лютий 04, 2016 | Новини | Переглядів: 808 | Коментарі: 0

Працівники Служби порятунку продовжують проводити навчальні семінари для різних категорій населення.

3 лютого на базі комунального закладу «Центр первинної медико-санітарної допомоги» смт Добровеличківка Кіровоградської області було проведено семінар-нараду з керівниками фельдшерсько-акушерських пунктів та амбулаторій району.

Захід проводився інспекторським складом Добровеличківського райвідділу Управління ДСНС в області та мав на меті попередити виникнення надзвичайних подій на об’єктах охорони здоров’я. Участь у семінарі взяли 36 медичних працівників. Під час проведення зустрічі медикам пояснили як користуватися первинними засобами пожежогасіння та нагадали правила безпеки під час користування пічним та газовим опаленням, як не зашкодити собі у побуті та під час відпочинку, а також роз’яснили правила поведінки на льоду. Усі присутні отримали фахові відповіді з питань пожежної безпеки. На завершення семінар-наради рятувальники надали слухачам застережні листівки, які будуть розміщені у лікувальних закладах.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool