На Кіровоградщині провели антитерористичне навчання

Серпень 28, 2019 | Новини | Переглядів: 521 | Коментарі: 0

Координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України в Кіровоградській області провела планове командно-штабне антитерористичне навчання.

У зборах взяли участь підрозділи СБУ, Нацполіції, Нацгвардії, Держслужби з надзвичайних ситуацій та представники органів державної влади та місцевого самоврядування.

Метою тренувань стало підвищення рівня міжвідомчої взаємодії для попередження можливих терористичних та диверсійних загроз на території ВП «Кременчуцький судноплавний шлюз» ДП «Укрводшлях» на Кіровоградщині.

Залучені до навчань суб’єкти боротьби із тероризмом відпрацювали комплекс заходів з виявлення й нейтралізації умовних диверсійно-розвідувальних груп, перевірили роботу системи оповіщення та визначили пріоритетні напрямки фахової підготовки відповідних підрозділів.

За підсумками командно-штабних навчань керівники регіональної Координаційної групи Антитерористичного центру проаналізували та оцінили ефективність задіяних сил й засобів для виконання першочергових завдань з локації та мінімізації можливих негативних наслідків.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool