На Кіровоградщині намагаються запобігти пожежам в оселях (ФОТО)

Жовтень 27, 2015 | Новини | Переглядів: 1153 | Коментарі: 0

З настанням опалювального сезону фахівці пожежно-рятувальної служби щодня проводять масово-роз’яснювальну роботу серед жителів Кіровоградщини щодо дотримання правил пожежної безпеки.

З цією метою працівники Служби порятунку здійснюють рейдові перевірки, у ході яких нагадують громадянам правила безпечної життєдіяльності.

27 жовтня такий рейд відбувся у приватному секторі смт Добровеличківки. Рятувальники вручили жителям застерігаючі листівки щодо дотримання правил безпеки при користуванні пічним та газовим опаленням, розповіли, наскільки важливо тримати у справному стані електропроводку та ні в якому разі не перевантажувати електромережу. Цікавилися у жителів, чи користуються вони електрообігрівачами, й, у разі ствердної відповіді, наголошували на тому, що ці прилади повинні бути тільки заводського виробництва із сертифікатом якості.

Звичайно, життя і здоров’я громадян залежить, у першу чергу, від них самих. Але проведення рятувальниками масово-роз’яснювальної роботи дозволяє привернути увагу жителів області до питань безпеки та нагадати про те, що за буденними справами завжди варто пам’ятати, наскільки це важливо.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool