На Кіровоградщині директора шкірзаводу взято під варту

Вересень 19, 2012 | Новини | Переглядів: 1259 | Коментарі: 0

Новомиргородським районним судом задоволено подання прокуратури Кіровоградської області щодо взяття під варту директора шкірзаводу, на території якого загинуло три робітники. Про це «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі ТУМНС України в області

Подія трапилася 2 серпня цього року в місті Новомиргород у ході робіт на очисних спорудах ТОВ «Шкірзавод-Златопільський». Зольщики дубильного цеху отруїлися випарами відстійника. Очищення останнього здійснювалось за вказівкою керівника підприємства.
За даним фактом прокуратурою Новомиргородського району порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст. 272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) Кримінального кодексу України.
У справі триває слідство.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool