На Кіровоградщині чоловік застрелив свого знайомого

Жовтень 28, 2015 | Новини | Переглядів: 1020 | Коментарі: 0

44-річний раніше судимий житель Ульяновського району поцілив з мисливської рушниці у серце 64-річному знайомому. Від отриманого вогнепального поранення чоловік помер на місці.

Повідомлення про подію, що сталася на території населеного пункту, надійшло до райвідділу міліції від сільського голови вранці 26 жовтня.

Попередньо було встановлено, що між двома місцевими жителями, на ґрунті кримінального минулого, склалися неприязні відносини. Один з них раніше відбував покарання за вбивство, інший – за нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

Вирішення конфліктної ситуації завершилося застосуванням зброї. Ранком молодший з чоловіків прихопив із собою мисливську рушницю та вирушив на пошуки опонента. Зустрівши односельця біля магазину, вистрелив у його бік. Поранення виявилося для потерпілого смертельним.

- У даний час зловмисника, який переховувався дві доби, затримано. Зброю, на яку чоловік не мав жодних дозвільних документів, вилучено, - розповів керівник Ульяновського РВ УМВС в області Ігор Яковлев.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Згідно з санкцією статті зловмиснику загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.
Особі оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

За матеріалами Ульяновського РВ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool