На Кіровоградщині біля Голубого озера відбувся рейд

Серпень 22, 2019 | Новини | Переглядів: 1375 | Коментарі: 0

21 серпня співробітники Світловодського міськрайонного відділу та Управління ДСНС України у Кіровоградській області спільно з фахівцями місцевого відділку поліції провели роз’яснювальну роботу серед громадян, що відпочивали на березі місцевої перлини – Голубого озера, яке користується популярністю не лише серед світловодчан, а й серед жителів сусідніх областей.

Рятувальники поспілкувались з відпочивальниками та рибалками про небезпеку купання у непристосованих для цього місцях.

Розповіли про трагічні випадки, які щорічно трапляються під час купання, їх основні причини, нагадали правила безпеки на воді, прийоми порятунку та надання долікарської допомоги, а також розповсюдили застережні листівки. Дорослим, які відпочивали з дітьми, нагадали про необхідність дбати про безпеку дітей, не випускати з поля зору та змалку привчати дотримуватись правил безпеки.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool