Любов Лук’янцева обрана головою Громадської ради при виконавчому комітеті Кіровоградської міської ради

Лютий 08, 2013 | Новини | Переглядів: 1101 | Коментарі: 0

7 лютого 2013 року о 15.00 в приміщенні міської ради проводилися установчі збори для обрання членів громадської ради при виконавчому комітеті Кіровоградської міської ради на 2013-2014 роки.
 

У них взяли участь представники місцевих осередків громадських організацій, міський голова Саінсус О. Д., секретар міської ради Волков І. В., голова Громадської ради при виконавчому комітеті Кіровоградської міської ради попереднього скликання Петров С. Ю.
Шляхом відкритого голосування обрано Громадську раду при виконавчому комітеті Кіровоградської міської ради у кількості 29 осіб. Головою Громадської ради обрано Лук’янцеву Л. Ю., голову Кіровоградської асоціації “Громадські ініціативи”.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool