Кіровоград: у міській раді відбудеться спеціалізована виставка

Лютий 05, 2016 | Новини | Переглядів: 1154 | Коментарі: 0

Підприємства легкої промисловості у Кіровограді матимуть можливість представити свою продукцію на спеціалізованій виставці, яка планується до проведення у кінці лютого у приміщенні міської ради.

Питання організації і проведення такої презентаційної виставки обговорювалися на робочій нараді, яку провела начальник управління економіки Олена Осауленко з керівниками підприємств галузі. - Є задум запросити на таку виставку потенційних споживачів вашої продукці, - звернулася до учасників наради Олена Осауленко.

– Це можуть бути представники різноманітних бюджетних установ, силових структур, закладів освіти, охорони здоров’я, підприємств та організацій міста, які практикують використання єдиної уніформи, робочого одягу тощо. Олена Осауленко поставила за приклад фахівцям з легкої промисловості якість організації виставкової діяльності, яку змогли досягти їхні колеги з машинобудування і висловила переконання, що такі презентації спрацюють на користь розвитку місцевого товаровиробника. Представники бізнесу підтримали таку пропозицію.

Підприємець Інна Чижик, наприклад, готова не тільки брати участь у такій виставці, а й активно долучитися до її організації, якщо у її концепції лежатиме принцип участі саме українських виробників, а не торгівельних підприємств з китайським товаром. Учасники наради обговорили також низку інших, актуальних для своєї сфери діяльності проблем. Це і питання якісної підготовки робітничих кадрів у системі профтехосвіти і видання надзвичайно потрібного інвестиційного паспорта Кіровограда. У такому паспорті мають бути представлені як місцеві виробники зі своєю продукцією та можливостями, так і цікаві інвестиційні проекти, які вони планують для реалізації на території обласного центру і шукають для цього бізнес – партнерів.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool