Кіровоград: поліцейські організували турнір з міні-футболу

Лютий 04, 2016 | Новини | Переглядів: 852 | Коментарі: 0

Позмагатися за звання кращої дитячої команди прибули представники 8 шкіл – майже 70 учасників. Діти з абсолютно дорослим підходом до гри, хорошим настроєм та величезним прагненням до перемоги взялися «виборювати» призові кубки та медалі.

Розпочався захід, як і належить, з урочистої частини відкриття турніру. На поле організатори запросили та привітали кожну з команд. Гравці одночасно знайомилися із своїми суперниками, гучно заявляючи про себе спортивними слоганами, у такий спосіб висловлювали наміри бути кращими у грі.

Начальник Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області Сергій Кондрашенко першим звернувся до дітей, їх вихователів та гостей турніру.

- Сьогодні у нас відбувається справжнє спортивне свято – матч з міні-футболу за звання кращої дитячої команди. Змагання організовані Управлінням Нацполіції області за підтримки Кіровоградської обласної державної адміністрації та представників громадськості для того, аби ви не нудьгували під час канікул. Ми віримо в те, що час, проведений у цьому спортивному залі, пройде корисно і цікаво.
Шеф кіровоградської поліції побажав учасникам хорошої гри та яскравих перемог.
Співорганізатор спортивних змагань, координатор Кіровоградського Євромайдану і голова обласної організації «Народний контроль» Сергій Михальонок також привітав дітей з початком змагань.
- Спорт виховує у людині витримку, силу духу та підтримує хорошу фізичну форму. Та що найважливіше, у цьому змаганні будуть переможці та не буде переможених, адже на футбольному полі зібралися справжні друзі. Я бажаю вам цікавої гри, хорошого настрою і якнайкраще провести цей час.
Від себе Сергій Анатолійович подарував юним футболістам спортивні м’ячі: «Це для того, аби діти вдосконалювали свою спортивну техніку та тренувалися у вільний від навчання час».
З найкращими побажаннями до учасників турніру звернувся керівник 4-го Управління Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України Роман Панасюк.
- Кожна людина повинна мати захоплення і найкраще, якщо воно пов’язане зі спортом. Упевнений, що ви виростите сильними, здоровими і самодостатніми людьми, будете прикладом для ровесників та гордістю для своїх батьків. Бажаю вам подальших спортивних успіхів і не лише у сьогоднішніх змаганнях. Нехай перемоги у вашому житті трапляються якнайчастіше, успішним буде навчання та щасливою видасться доля.
По закінченню офіційної частини розпочалася гра, де команди за коловим принципом зустрілися вже на футбольному майданчику.
У результаті напруженої боротьби переможне перше місце зайняла команда учнів Кіровоградської школи-інтернату, друге та третє місце розділили між собою футболісти з Новоукраїнського та Маловисківського районів.
Кульмінацією свята, звичайно ж, стало вручення спортивних нагород. Медалі та кубки за перемогу та участь отримала кожна з команд.
Дітям подякували за хорошу гру і пообіцяли запросити на змагання, що відбудуться вже наприкінці року.

Сектор комунікації ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool