До міського бюджету Кіровограда надійшло 450 млн.гривень

Вересень 14, 2012 | Новини | Переглядів: 1047 | Коментарі: 0

За інформацією начальника фінансового управління Кіровоградської міської ради Любові Бочкової  з початку року до загального фонду міського бюджету Кіровограда за вісім місяців надійшло майже 450 млн. гривень, що на 17,3 відсотка більше, ніж за відповідний період минулого року.

У тому числі власні та закріплені доходи становили більше двохсот мільйонів гривень.
Питому вагу власних та закріплених доходів, як і раніше, становить податок з доходів фізичних осіб – його надійшло 163,6 млн. гривень. Темпи зростання, порівняно з минулим роком, – 9,3 відсотки при запланованих 17 відсотках. За словами Любові Бочкової, на ситуацію вплинуло те, що частина великих платників цього виду податків через фінансові труднощі були змушені скорочувати працівників, мають також місце факти виплати заробітної плати «у конвертах», крім того, частині підприємств не повернуто ПДВ та прибутковий податок, які сплачуються до державного бюджету. Серед підприємств, що зменшили, порівняно з відповідним періодом минулого року, перерахування ПДФО, – «Креатив», «Гідросила АПМ», «Кіровоградський хлібзавод», «УРГА», «Зорянка», «Ласка», «Укрпошта» та «Дніпро-Кіровоград». І це зменшення становило майже 8,5 млн. гривень. Узагалі припинив свою діяльність Кіровоградський юридичний інститут.

фото Ігоря Філіпенка.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool