Бійка міліціонерів на Кіровоградщині

Жовтень 27, 2015 | Новини | Переглядів: 6585 | Коментарі: 0

Слідчим відділом прокуратури області повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження) оперативному черговому Бобринецького РВ УМВС в області.

 

Досудовим розслідуванням, встановлено, що 26 жовтня міліціонер, перебуваючи поза службою, на ґрунті особистих неприязних стосунків завдав тілесні ушкодження своєму колезі - дільничному інспектору цього ж райвідділу міліції, у вигляді проникаючого поранення грудної клітини.
Наразі тривають слідчі дії, відпрацьовуються всі версії, у тому числі і щодо замаху на вбивство. Підозрюваний затриманий у порядку ст. 208 КК України. Потерпілий від злочину перебуває у лікарні.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool