Андрій Ніколаєнко: Новий Кримінально-процесуальний кодекс суттєво посилює захист прав громадянина

Квітень 18, 2012 | Новини | Переглядів: 1071 | Коментарі: 0

На цьому наголосив перший заступник голови облдержадміністрації Андрій Ніколаєнко під час апаратної наради з керівниками структурних підрозділів облдержадміністрації та територіальних органів міністерств та відомств України.

- Тиждень, що минув знаковий тим, що Верховна Рада прийняла новий Кримінально-процесуальний кодекс, - підкреслив Андрій Ніколаєнко. – Як зазначив Глава держави, над цим визначальним для країни законодавчим актом робота тривала протягом двох років. 

Андрій Ніколаєнко відзначив, що новий Кодекс суттєво посилює захист прав громадянина. На рівних у законодавчому полі знаходитимуться обидві сторони: обвинувачення і захист".
- Президент України зазначив, що прийняття нового КПК – справді історичний крок, і не лише у царині юриспруденції, прав людини, а й взагалі у справі розбудови України, як європейської демократичної держави, - наголосив перший заступник голови облдержадміністрації.
За словами Андрія Ніколаєнка, Президент зазначив, що підпише документ лише після того, як міжнародні експерти дадуть оцінку усім поправкам, що внесені народними депутатами, чи відповідає Кодекс сучасним демократичним стандартам.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool