Жителям Кіровоградщини є чим пишатися і у історії, і у сьогоденні

Січень 11, 2014 | Новини | Переглядів: 1281 | Коментарі: 0

День інформації «Мій край – моя історія жива», який пройшов у Центральній бібліотеці для дітей МЦБС, був приурочений двом великим і знаковим подіям в історії нашого краю - визволенню міста Кіровограда від німецько - фашистських загарбників та 75-річчю від утворення Кіровоградської області.

Щоб пам’ять про найстрашнішу війну в історії людства не була забута наступними поколіннями, щоб віддати шану живим ветеранам і тим, кого вже з нами немає, але яких ми не повинні забувати, бібліотекарі підготували огляд літератури у книжковій виставці «Подвиг. Пам’ять. Вдячність», бесіду з читачами «Подвиг героїв не має ні кордонів , ні строку давності», відео перегляд «Земний уклін тобі, солдате...» та марафон «Читаємо книги про війну», який пройшов під девізом «Читаємо, щоб знати і пам’ятати!». Такі заходи стали даниною безмежної поваги до воїнів-визволителів, ветеранів-земляків. Жителям Кіровоградщини є чим пишатися і у історії, і у сьогоденні. 75-й річниці утворення Кіровоградської області були присвячені: конкурс юних читців «Живу я тут і край мій найдорожчий», літературно-краєзнавча вікторина «Чи знаєте ви свій край», огляд творчих робіт «Квітни, моя Кіровоградщино!», віртуальна екскурсія «Перлини степового краю», огляд літератури книжкової виставки «Кіровоградщина – гордість моя», відео перегляд «Кіровоград – місто сюрпризів»(місто очима гостей). Близько ста відвідувачів бібліотеки цього дня отримали на пам’ять інформаційний буклет «Нам є чим пишатися»

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool