На Кіровоградщині працюватимуть ще 39 кризових психологів (ФОТО)

Серпень 19, 2024 | Новини | Переглядів: 205 | Коментарі: 0

 39 слухачів школи – психологів з різних громад Кіровоградської області пройшли повний курс навчання та отримали відповідні сертифікати.

Завершилося навчання чергової групи у безоплатній Школі екстремальної та кризової психології, організованої Благодійним фондом «Безпечне майбутнє» за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ).

На Кіровоградщині працюватимуть ще 39 кризових психологів (ФОТО)

На Кіровоградщині працюватимуть ще 39 кризових психологів (ФОТО)

На Кіровоградщині працюватимуть ще 39 кризових психологів (ФОТО)

Нинішнє навчання стало особливим. Програму навчань було складено за участі науковців Полтавського НПУ ім. В.Г. Короленка та затверджено протоколом вченої ради університету. Було посилено й викладацький склад школи. Крім вже відомих на Кіровоградщині кризового психолога Андрія Фоменка, лікаря-невролога Олександра Саєнка та лікаря-психіатра, доктора медичних наук Сергія Ярославцева до викладання матеріалу долучилися викладачі Полтавського Національного педагогічного університету ім. Короленка: практичний психолог, аспірант кафедри кризової психології Яна Шапова, кандидат психологічних наук, доктор педагогічних наук Марина Кононова, кандидат психологічних наук Ніна Атаманчук, доктор психологічних наук Світлана Яланська.

Слухачами школи стали 69 психологів з двох областей Кіровоградської та Полтавської, заняття вперше проходили онлайн, що дало змогу слухачам займатися за будь яких умов.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool