На Кіровоградщині виникло вісім пожеж (ФОТО)

Серпень 19, 2024 | Новини | Переглядів: 121 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, підрозділи Кіровоградського гарнізону ДСНС вісім разів залучались на гасіння пожеж різного характеру.

Так, 18 серпня о 12:03 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу на вул. Зарічній смт Добровеличківка Новоукраїнського району. Після прибуття рятувальників було встановлено, що горить 15 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння. О 12:37 займання ліквідували бійці 15-ї пожежно-рятувальної частини.

На Кіровоградщині виникло вісім пожеж (ФОТО)

На Кіровоградщині виникло вісім пожеж (ФОТО)

На Кіровоградщині виникло вісім пожеж (ФОТО)

 Того ж дня о 13:20 стало відомо про те, що на вул. Сінний Пункт м. Знам’янка Кропивницького району виникла пожежа 15 м2 господарчої споруди на території приватного домоволодіння, яку о 13:59 загасили вогнеборці місцевого пожежно-рятувального підрозділу.

О 13:29 виклик надійшов з с. Попівка Первозванівської СТГ Кропивницького району. Там виникла пожежа 1,8 га сухої трави та господарчих споруд на території приватного домоволодіння по вул. Зарічній. О 20:13 загорання було ліквідовано особовим складом 1-го пожежно-рятувального загону.

О 13:35 новоархангельські рятувальники та бійці місцевої пожежної команди с. Нерубайка залучались на гасіння пожежі 30 м2 господарчої споруди та 0,2 м3 дров на території приватного домоволодіння на вул. Лесі Українки с. Підвисоке Голованівського району. О 14:39 пожежу було ліквідовано.

О 14:18 повідомлення про пожежу надійшло з смт Нова Прага Олександрійського району, де на вул. Квітневій горіли 0,1 га сухої трави та 40 м2 господарчої споруди, що не експлуатується. Спільними зусиллями особового складу 8-ї пожежно-рятувальної частини та вогнеборців місцевої пожежної команди смт Нова Прага о 16:50 загорання було ліквідовано.

О 23:39 стало відомо про займання 30 м2 речей домашнього вжитку в господарчій споруді на території приватного домоволодіння на вул. Різдвяній м. Новоукраїнка, яке о 00:34 вже 19 серпня загасили новоукраїнські рятувальники.

О 03:52 до Служби порятунку надійшов виклик про пожежу легкового автомобіля Mercedes WV 240 на вул. Металургів с. Нове Кропивницької МТГ, яку ліквідували кропивницькі вогнеборці о 04:41.

О 05:05 стало відомо про те, що на вул. П’ятої Сотні смт Устинівка Кропивницького району виникла пожежа 30 м2 дерев’яної господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Місцевим підрозділом ДСНС її було ліквідовано о 05:57.

Загиблих та травмованих під час пожеж немає. Причини їх виникнення з’ясовують фахівці.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool