Засуджені Кіровоградської виправної колонії отримали заслужені нагороди

Жовтень 02, 2014 | Новини | Переглядів: 1015 | Коментарі: 0

01 жовтня поточного року в Кіровоградській виправній колонії управління ДПтС в області (№6) двох засуджених заохочено за участь у конкурсі VII Міжнародного «Конкурсу без кордонів», який відбувся за підтримки Державної пенітенціарної служби та ініціативи Міжнародного благодійного фонду «Інше життя»

Проводився даний конкурс у рамках реалізації благодійних проектів Міжнародної Асоціації ЮНЕСКО.
Кожному засудженому за виготовлення ікон святого Миколая Чудотворця та Андрія Первозванного, вирізьблених по «дереву», начальник Кіровоградської виправної колонії (№ 6) Вадим Скубілін вручив передані сертифікати, а за кращу роботу один із засуджених отримав цінний подарунок – бінарний наручний годинник. Адміністрація установи теж не залишилась поза увагою – за здобуте друге місце у конкурсі – отримала сертифікат та медаль.
Подібний конкурс відбудеться і у наступному 2015 році, тож, сподіваємось, що бажаючих проявити свій талант та здібності, виявиться значно більше.

Вікторія Балазюк, Кіровоградська виправна колонії УДПтСУ в області (№ 6)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool