Заборонена речовина, яку перекинули з волі, вилучена у засудженого Кіровоградської виправної колонії

Листопад 06, 2014 | Новини | Переглядів: 930 | Коментарі: 0

05.11.2014 року близько 22 години 15 хвилин, в ході відпрацювання оперативної інформації, на плацу промислової зони був затриманий засуджений Кіровоградської виправної колонії УДПтСУ в області (№ 6), за поясом спортивних штанів якого було виявлено та вилучено целофановий згорток з твердою речовиною чорного кольору, обмотаний скотчем

Дана речовина потрапила до особи, яка відбуває покарання в установі, після перекиду з вулиці Яновського м. Кіровограда за охороняємим об’єктом.
Про даний факт було повідомлено до чергової частини Кіровоградського МВ УМВС України у Кіровоградській області та спільно із слідчо-оперативною групою, яка прибула на місце пригоди, було задокументовано факт вилучення даної речовини.
Вікторія Балазюк, Кіровоградська виправна колонія УДПтСУ в області (№ 6)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool