Бібліотекарі провели молодіжний вернісаж у Кропивницькому

Серпень 18, 2024 | Народний репортер | Переглядів: 98 | Коментарі: 0

Щедра і багата талантами наша Україна, бо плекає вона неповторною красою рідної природи, споконвічними талантами до творення чогось нового. 

Наша молодь талановита, живе в стихії творчості, світ захоплень у неї дуже великий. У бібліотеці-філії №10 відбувся молодіжний вернісаж «Краса родинної творчості» присвячений Міжнародному дню молоді

. Юні відвідувачі познайомили присутніх зі своїми художніми творами.

А виставка-вернісаж «Веселка родинної творчості» представила літературу та творчі роботи наших читачів та їх родин у галузі декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва – акварелі, вишивки, вироби з бісеру, (біжутерію), витинанки, ляльки–мотанки та ін. Сподіваємося, що вас зацікавить література мистецького напрямку, яку ви зможете знайти у нашій бібліотеці, вироби обдарованих особистостей, які системно демонструються на різноманітних переглядах, традиційні та новаторські техніки дизайну. Відвідавши нашу бібліотеку, ви зможете ознайомитися з захопленням нашої молоді.

Учасники заходу розповіли про свої захоплення та їх родин. Тут багато картин вишитих бісером. Від покоління до покоління передається мистецтво – вишивання бісером в родині Козирєвих. Гарними картинами прикрашені кімнати вдома, які красиво доповнюють інтер’єр. Тітка Оксана та матуся Вікторія передали досвід вишивання бісером доньці Аліні. А вона, дуже талановита дівчинка, успадкувала від них цей родовий досвід та ще розширила його, вона займається бісероплетінням . Виплітає дуже красиві гердани та інші прикраси для жінок.

Тож, молодіжний вернісаж «Веселка родинної творчості» презентує творчі роботи обдарованої молоді, для яких це – чудова можливість показати свої захоплення іншим. Олександра Макєєва та Аліна Тарасенко також розповіли про техніку виконання своїх творчих робіт. Якщо ви також маєте творчі бажання поділитися своєю красою, запрошуємо на наш виставковий вернісаж

Адже краса – невід’ємна принада жіночої душі, улюблена стихія спілкування. На виставці ви побачите різні фігурки казкових героїв з бісеру, які надають особливої краси молодіжному вернісажу. Закохуємося в прекрасне разом!
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool