У Кропивницькому бібліотекарі провели дублер шоу (ФОТО)

Серпень 18, 2024 | Новини | Переглядів: 181 | Коментарі: 0

Суботній день в Центральній міській бібліотеці для дітей справді став особливим

Протягом дня тут проходив дублер шоу «Сьогодні читач, а завтра бібліотекар» і багато молодих читачів взяли участь у цьому захоплюючому експерименті.

Активні користувачі бібліотеки, як дівчата, так і хлопці, мали змогу спробувати себе в ролі бібліотекарів, організовуючи та проводячи різні заходи для своїх друзів та однолітків. Вони допомагали у виборі книг, рекомендуючи свої улюблені твори та робили огляди новинок, а Марія захопливо розповідала про літературу англійською мовою, адже вона дуже добре нею володіє. Учасники також проводили екскурсії бібліотекою, брали участь у іграх та вікторинах, а подруги Мілана і Вероніка готували музичний супровід до одного з найближчих заходів. І було ще багато цікавинок.

Різноманітні активності не лише дали можливість дітям дізнатися більше про роботу в книгозбірні, але й дозволили відчути всі складнощі та захопливі моменти професії. Перевтілення з читача в бібліотекаря допомогло розвинути нові навички, розширити кругозір і, можливо, стало поштовхом до обрання улюбленої справи в майбутньому.

Впевнені, що захід залишив яскраві враження та спогади у всіх учасників, а зроблені світлини будуть довго нагадувати про цей день.

У Кропивницькому бібліотекарі провели дублер шоу (ФОТО)

У Кропивницькому бібліотекарі провели дублер шоу (ФОТО)


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool