На Кіровоградщині виникло п’ять пожеж (ФОТО)

Серпень 17, 2024 | Новини | Переглядів: 86 | Коментарі: 0

Впродовж доби підрозділи Кіровоградського гарнізону ДСНС 5 разів залучались на гасіння пожеж житла та інших будівель на приватних територіях.

16 серпня о 10:50 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Київській с. Новофедорівка Петрівської СТГ Олександрійського району. Після прибуття рятувальників до місця виклику було встановлено, що горить 1 га сухої трави на відкритій території, 1 га сухої трави та 150 м2 господарчих споруд на території колишньої бази відпочинку. О 16:50 пожежу було ліквідовано силами підрозділів 2-го пожежно-рятувального загону.

На Кіровоградщині виникло п’ять пожеж (ФОТО)

На Кіровоградщині виникло п’ять пожеж (ФОТО)

Того ж дня о 12:14 стало відомо про загорання на вул. Привокзальній м. Знам’янки Кропивницького району. На час прибуття рятувальників горіло 0,5 м2 домашніх речей в одній з квартир п’ятиповерхового житлового будинку. Знам’янські вогнеборці приборкали займання о 12:50.

О 18:59 виклик надійшов з території Новомиргородської МТГ Новоукраїнського району. Там зайнялося 12 м2 господарчої споруди, 4,9 м3 дров та 700 кг вугілля на території приватного домоволодіння по вул. Центральній с. Кам’янка. О 20:32 пожежу загасили бійці новомиргородського підрозділу ДСНС.

О 21:49 кропивницькі рятувальники залучались на гасіння пожежі 20 м2 сміття та 2,5 м2 дерев’яних віконних рам у будівлі, що не експлуатується, на вул. Незалежності обласного центру. О 22:19 пожежу було ліквідовано.
Вже 17 серпня о 00:06 отримано повідомлення про пожежу на вул. Тясминській сел. Олександрівка Олександрівської СТГ Кропивницького району.

Там виникло загорання 50 м2 покрівлі житлового будинку на території приватного домоволодіння, яке о 03:06 було ліквідовано особовим складом 29-ї пожежно-рятувальної частини.

Загиблих та травмованих під час пожеж немає. Причини їх виникнення встановлюються.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool